Foto

MEET ARTHUR


Arthur, het bakkertje, is geïnspireerd op ons liefste broer. Hij hield van huisgemaakte lekkernijen maar had het te druk (of was eerder te lui) om alle ingrediënten te gaan halen en van nul te beginnen.
Hij wou gezondere keuzes maken maar viel te vaak terug op de gemakkelijke en ongezonde oplossingen. Ontbijt liet hij algauw vallen waardoor hij energiedipjes had gedurende de dag. Dus ging hij naar zijn zussen voor hulp…
Een kotstudent voorzien van gemakkelijke, gezonde en bovenal lekkere ontbijtjes en snacks?
Challenge accepted! Zo werden de recepten geboren…
 
Niet veel later werden de recepten in bakkits op de markt gebracht
en naar aanleiding van veel vraag werd er ook een kant-en-klaar gamma voorzien.
Dit alles met de meest pure ingrediënten en met veel liefde artisanaal bereid in onze Belgische keuken.
 
Kortom, Arthur laat jou en jouw familie genieten van de lekkerste huisgemaakte lekkernijen in een mum van tijd!
 

Foto

MEET THE SISTERS


Josephine (26) en Charlotte (29) verloren hun broer Arthur in 2015. Ze besloten een project op te starten in zijn naam als verwerkingsproces. Het was immers Arthur die altijd geloofde in hun gezonde lekkernijen en huisgemaakte granola’s. Door het project Arthur te noemen, vonden ze een manier om hem toch nog bij hen te houden.
 
Arthur vormt nog steeds de rode draad doorheen de producten en blijft het hart van wat nu uitgegroeid is tot een jong familiebedrijf.
 

Foto

THE GOAL


Het doel is simpel. Gezonde en bovenal heerlijke alternatieven voorzien voor wat er momenteel op de markt aanwezig is. Onze producten worden bereid met de meest pure en voedzame ingrediënten zoals volle oergranen (quinoa, amaranth, gierst, haver, spelt, etc.), lijnzaad, chiazaad, verschillende soorten pitten en noem maar op. Met andere woorden volkoren en voedingsrijke producten boordevol vezels en zonder toegevoegde suikers of andere ongezonde toevoegingen.
 
Met de bakkits willen we het familiale aspect en de beleving van het bakken terugbrengen. Door gezonde bakkits te produceren hoeft dit niet een eenmalig gebeuren te zijn op een verjaardagsfeestje of bij speciale gelegenheden. Een woensdagnamiddag heerlijk samen bakken met de kids? De zondag gezonde ontbijtes en snacks afbakken voor de hele week? Daar doen we het voor!
 
Het kant-en-klaar gamma biedt dezelfde producten maar volledig artisanaal bereid in onze keuken. Win-win, toch?
 

KERNWAARDEN


HEALTHY

YUMMY

PIECE OF CAKE

Foto